Terug

De Slag op de Heckingse Heide

15,99

Boek in de winkel kopen

Waanders in de BroerenZwolle - Op voorraad

Bestellen

Informeer voor de levertijd

Beschrijving

'De slag op de Heckingse Heide' is het tweede deel van de serie 'De Grijze Jager - De vroege jaren' van John Flanagan. 'De vroege jaren' vertelt over de tijd dat Halt en Crowley, de beroemdste Grijze Jagers van het korps, nog jongemannen waren.

De vroege jaren van de Grijze Jagers
Voordat ze hun sporen verdiend hadden als onvolprezen leiders van het Jagerkorps, waren de jonge Halt en Crowley al vastbesloten om de wereld te verbeteren. In dit tweede deel van de spannende voorgeschiedenis van de Grijze Jager-reeks draait alles om strategie en tactiek en leren we hoe Halt de beroemdste van alle Grijze Jagers is geworden.

De slag op de Heckingse Heide
Nu hij zijn straf voor hoogverraad is ontlopen, verzamelt Morgarath een leger woeste Wargals om de pas gekroonde koning Duncan te verslaan. Halt bereidt zich voor op een bijna onmogelijke taak: hij moet de vijand bespioneren en daarvoor moet hij de kliffen van de Bergen van Nacht en Regen beklimmen, iets wat volgens iedereen ondoenlijk is. Het lukt Halt dit waagstuk te volbrengen, en bij de veldslag die daarop volgt wordt het lot van het koninkrijk Araluen beslist.

Detail product

Door (auteur) : John Flanagan | Vertaald door : Wybrand Scheffer
Uitgeverij : Gottmer
Bindwijze : Ingenaaid boek
Verschenen op 15-05-2017
Druk : 1
Pagina's 376
ISBN / EAN : 9789025766030
Taal : Nederlands
Gewicht : 480gr
Hoogte : 205mm
Breedte : 135mm
Dikte : 33mm